Een voorproefje van een parachutesprong in België

Wil je het fantastische gevoel van een vrije val in de lucht ervaren ? Voordat u de sprong waagt uit een vliegtuig vanop 4000 meter, test u in slechts een paar minuten de vrije val begeleid door onze instructeurs in onze simulator, dicht bij de luchthaven van Charleroi. De ultieme kick gegarandeerd !

Proflyer

Overwin je angst in de veilige omgeving van de tunnel

Door de geschiedenis heen hebben mensen gedroomd om te vliegen en om de lucht te temmen. Een onmogelijke droom tot parachutespringen hen in staat stelde om vrije val te ervaren !

Een extreme ervaring die aantrekkelijk is voor onbevreesde daredevils... Maar uit een vliegtuig springen van 4000 meter hoogte kan meer dan één beginnend parachutist afschrikken.

Mis je droom om te vliegen niet ! Airspace Indoor Skydiving is een vrije val simulator die, dankzij lucht die tot 310 km/u in een windtunnel wordt voortbewogen, het mogelijk maakt om enkele minuten in vrije val door te brengen. Dit is een voorsmaak van een parachute sprong of geeft hen, die hun vliegangst niet de baas kunnen, de kans om de vrije val veilig te ervaren.

Airspace

Wat is het voordeel van indoor skydiving ?

  • Goedkoper dan een parachutesprong
  • Eenvoudig te organiseren
  • Onafhankelijk van het weer
  • Maximale veiligheid
  • Je wordt begeleid door professionele instructeurs
  • Geen vertraging: je vliegt op het gereserveerde tijdstip
  • Meer tijd in vrije val voor een lagere prijs
  • Met de simulator leer je de basisprincipes van vrije val (positie, beweging...) om zo beter voorbereidt een parachutesprong te kunnen uitvoeren

Cadeaubonnen om de grote sprong wagen

Ben je klaar om te parachutespringen na het testen van onze vrije val-simulator ? Profiteer dan van onze cadeaubonnen, zodat u uw sprong in een van de vele paracentra kunt boeken.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of boek uw skydive doop !

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.