Organisatie van Teambuilding en seminaries in Charleroi

Op zoek naar een uniek kader om een seminarie, bedrijfsfeest, event of teambuilding te organiseren ? Airspace Indoor Skydiving is the place to be ! Onze vrije-val simulator is gelegen vlakbij de luchthaven van Charleroi en is voorzien van alle infrastructuur om aan uw wensen te voldoen.

Een originele teambuilding

Organiseer een onvergetelijke dag met collega's ! Versterk de teamspirit via onze activiteiten vol sensatie, plezier en nieuwe ontdekkingen.

  • Eerst ontdek je onze vrije-val simulator, waarbij elke medewerker - na een korte training in vliegtechniek - hun indoor skydive doop beleven.
  • Ontspan hierna samen aan de bar met een drankje.
  • Mogelijkheid om van een hapje en drankje te genieten in ons restaurant.
Een video van je dag bij Airspace

Blijvende herinneringen

Je kan de foto’s en video van de vlucht kopen, en zelfs een complete film over de teambuilding-dag bij Airspace Indoor Skydiving behoort tot de mogelijkheden.

Een video van je dag bij Airspace

Enkele event foto's :

Event in Airspace
Event in Airspace
Event in Airspace

Restaurant

Bij het organiseren van een event kan een lekkere maaltijd natuurlijk niet ontbreken. Zeker na zo’n ervaring in de windtunnel !
We hebben een bar en een restaurant waar eenvoudige en verse gerechten worden geserveerd, voor elk wat wils. We werken ook met een catering die zich aan jouw specifieke behoeften kan aanpassen :

  • Aperitiff
  • Brunch en lunch
  • Walking diner
  • Diner et Barbecue

Geniet ook van ons 200m² terras, een must voor een event op een zonnige dag !

Restaurant in Airspace
Restaurant in Airspace
Restaurant in Airspace

Verhuur van vergaderzaal en organisatie van events

Om media, investeerders of klanten uit te nodigen voor de presentatie van een nieuw product of een belangrijke aankondiging, is Airspace Indoor Skydiving de ideale locatie. Gelegen net naast Brussels South Charleroi Airport, is uw event extra toegankelijk. Daarnaast kunnen sommige faciliteiten zoals onze lounge ruimte, restaurant of vergaderruimte makkelijk worden aangepast aan de noden van uw event.

Zelfs als u niet indoor vliegt, kan onze conferentieruimte ingehuurd worden. De ruimte is volledig geluiddicht, uitgerust met een projector en WiFi. De zaal heeft een capaciteit van maximaal 45 personen.

Meer ruimte nodig ? Geen nood, de gehele bovenverdieping, gebouw of zelfs het buitenterrein kan vrijgemaakt worden voor stands of tenten.

Team building in Airspace
Team building in Airspace
Team building in Airspace
Airspace

Rondleiding in de simulator

Hebben uw medewerkers genoten van hun skydive ervaring? Dan willen ze wellicht ook een kijkje nemen achter de schermen van onze windtunnel.

We bieden zo ook een rondleiding doorheen onze infrastructuur, motoren en alle technologie nodig om lucht met een snelheid van 310 km/u voort te stuwen.

Windtunnel in Airspace

Cadeaubonnen

Interesse om je team op een originele manier te belonen ? Geef hen een indoor skydive cadeaubon bij Airspace Indoor Skydiving !

Ook een origineel idee om je trouwste klanten of partners te bedanken.

Reserveer een cadeaubon

Referenties

Als een van de meest gerenommeerde vrije-val simulators in Europa mocht Airspace Indoor Skydive al vele bedrijven verwelkomen.

Sibelga
VOO
Mini
Deloitte
Stabilo
Pfizer
Insulco
RedBull
BMW
ING
Euroclear
Traiteur Robiette

Vraag een offerte aan

Stuur een e-mail naar events@airspace.be of vul het onderstaande formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op !

Verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.