Vliegen Realiseer een kinderdroom

Elk kind droomt ervan te kunnen vliegen. U kan uw kind deze droom laten beleven in onze indoor vrije-val-simulator in Charleroi ! Ontdek onze pakketten voor een uitstap met vriendjes op woensdagnamiddag of voor een onvergetelijke verjaardag.

Airspace

Een unieke ervaring

Onbevreesd en gepassioneerd houden kinderen van nieuwe ervaringen. Airspace Indoor Skydiving, zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring ! Wij bieden hen de unieke kans om het gevoel te vliegen te ontdekken op een veilige manier en aan een geweldige prijs, dankzij ons pakket voor kinderen.

Airspace

Wat bevat dit pakket ?

Ons Kids-pakket is bestemd voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar, vergezeld door een volwassene. Elk kind maakt twee vluchten, gelijk aan twee vrije val sprongen van een vliegtuig dat op 4000 meter vliegt.

Vooraleer we je meenemen in de windtunnel word je door een professionele instructeur gebrieft over de veiligheidsvoorschriften, vlieginstructies en communicatiesignalen. Je Instructeur geeft je ook een acrobatische demonstratie aan het einde van de vlucht om de magie nog vast the houden. De kers op de taart? Een diploma dat je trots op de muur van je kamer kan hangen !

Een toekomstige Proflyer

Wil je kind nog maar één ding ; het herbeleven van dat ongelooflijke gevoel van vrije val ? De demonstratie zorgde ervoor dat je kind wil leren vliegen zoals zijn instructeur ? Aangezien dit een volwaardige sport is, is het perfect mogelijk om de vliegtechnieken aan te leren, elk in zijn eigen tempo.

In slechts 30 minuten kunnen de basistechnieken worden aangeleerd :

  • de basispositie (neutraal)
  • op en neer vliegen
  • 360° draaien
  • vooruit en achteruit bewegen
  • in en uit de tunnel vliegen
  • Zelfstandig vliegen in alle vliegposities

Zo word je een toekomstige Proflyer !
Aarzel niet om meer informatie te vragen over onze leerlingen tarieven. Deze opleiding is mogelijk voor alle kinderen die reeds gevlogen hebben.

Airspace Indoor Skydiving, de perfecte locatie voor een verjaardag

Wil je de verjaardag van je kind vieren ? Nodig minstens 5 van zijn vriendjes uit voor een feest zoals ze nog nooit eerder hebben beleefd ! We bieden een pakket aan dat speciaal is ontworpen voor kinderen : het B-Day kids packs. Naast de vluchten, ontvangen de kinderen een drankjeen hun foto's en video van hun onvergetelijke middag.

Een verjaardagstaart is op aanvraag beschikbaar voor een prijs van 25 € voor 8 tot 10 personen.
Bestel nu via ons contactformulier !

Ontdek al onze kids packs

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.