Over Airspace Indoor Skydiving

Airspace Indoor Skydiving, geopend in 2014, is een referentie voor indoor skydive enthousiastelingen in België en elders in de wereld. Wilt u meer weten over onze simulator ? Lees meer over onze infrastructuur en de diensten die u worden aangeboden door de hoogste windtunnel in Europa !

Airspace

Een simulator van de nieuwste generatie

Terwijl free-fall simulators jaren geleden de Verenigde Staten veroverden, waren er maar weinig in Europa toen het Airspace project opstartte.

Als gepassioneerde skydivers, besluiten de eigenaars hun krachten te bundelen om de grootste vrije val simulator in Europa te bouwen, onmiddellijk naast de luchthaven van Charleroi, omringd door de meeste Europese bedrijven.

Een geslaagde gok, want Airspace is vandaag de dag een referentie in de wereld voor zowel beginners als professionals. De Installatie, uitgerust met geavanceerde Duitse technologieën garandeert een stille windtunnel, ondanks een kracht van 310 km/u. Met een hoogte van 17 meter is het ook de hoogste windtunnel in Europa.

Airspace restaurant

Tot uw beschikking

Modern en helder is ons gebouw ontworpen om u alle comfort te bieden die u nodig heeft om indoor skydive uit te oefenen in volle rust. Douches en kluisjes zijn uiteraard beschikbaar wanneer dat nodig is.

Om te dineren, kunt u rekenen op onze bar/restaurant, waar u eenvoudige en verse gerechten kunt vinden, zoals pasta, pizza's, soep van de dag en smoothies. Opmerking : een cateraar kan ingehuurd worden voor alle privé en professionele evenementen.

Notre staff

Cosmopolite, notre staff regroupe des talents venus des quatres coins de Belgique et d’Europe et vous assurent un service optimal, tant dans les airs qu’au sol.

Eddy Vande Vonder

Eddy Vande Vonder Managing Partner

E-mail
Jonas Van Wesel

Jonas van Wesel Managing Partner

E-mail
Havard Flaat

Havard Flaat Operation Manager

E-mail
Sophie Carton

Sophie Carton Front Desk Manager

E-mail
Dylan Poty

Dylan Poty Events & Sales

E-mail
Mich Cnops

Mich Cnops Sport Market Manager

E-mail
Frédéric Poulin

Frédéric Poulin Instructor

E-mail
Mathieu Cardoso

Mathieu Cardoso Instructor

E-mail
Bill Schmitz

Bill Schmitz Instructor

E-mail
Giorgio Gargiulo

Giorgio Gargiulo Instructor

E-mail
Nicolas Tombari

Nicolas Tombari Instructor

E-mail
Sam De Groof

Sam De Groof Instructor

E-mail
Anaïs Ferreira Dos Santos

Anaïs Ferreira Dos Santos Bartender

E-mail

Laat ons je getuigenis achter

Heb je genoten van je ervaring in Airspace ?
Uw getuigenis betekend veel voor ons ! Laat ons een bericht achter op onze verschillende sociale netwerken :

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.