Vertical miles-programma

Ontdek ons Vertical Miles-programma

Onze vrije val-simulator in Charleroi is niet alleen voor beginners. Wij hebben namelijk een loyaliteitsprogramma ontwikkeld dat specifiek bestemd is voor parachutisten en personen die zich alle vaardigheden van deze unieke en ongewone activiteit eigen willen maken. Met Vertical Miles verzamelt u vlieguren en geniet u van talrijke voordelen.

Airspace Indoor Skydiving

Hebt u ons vrije val-simulator geprobeerd en kunt u het nu al niet meer missen?

Ontdek dan ons Vertical Miles-programma. Wij hebben een uniek aanbod ontwikkeld voor liefhebbers en regelmatige bezoekers van het Airspace Indoor Skydiving. Met dit programma houden wij al uw bezoeken bij en tellen wij de uren samen zodat u kunt profiteren van talrijke voordelen.

Zo kunt u van onze faciliteiten genieten wanneer u maar wilt, voor een weekendje weg met vrienden, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsseminar, dankzij onze speciaal ontworpen pakketten en onze aanbiedingen op maat.

Unieke voordelen voor onze regelmatige bezoekers

Het principe is heel eenvoudig: voor elke minuut die u in onze windtunnel doorbrengt, verdient u 20 Miles die u kunt sparen op uw persoonlijke kaart.
U kunt uw Miles dan inwisselen voor een aantal voordelen:

  • Met 600 Miles krijgt u één minuut extra vliegtijd
  • Alle Miles kunnen ook worden ingewisseld voor geschenken in onze winkel.

Dit aanbod zal bijzonder voordelig zijn voor de Proflyer en liefhebbers van parachutespringen. U kunt uw vrije val-uren in ons parachutistencentrum gemakkelijk omzetten in geschenken en gratis uren om uw activiteit te beoefenen.

1 minuut in onze windtunnel = 20 miles

U kunt uw saldo op elk moment raadplegen door in te loggen op uw Airspace-account.

Een infrastructuur, gewijd aan proflyers

Onze vrije val-simulator, gevestigd in België , biedt u infrastructuren die specifiek bestemd zijn voor parachutisten en liefhebbers van extreme sporten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze simulator, pakketten en cadeaubonnen of voor een offerte op maat.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.