Vertical Miles Programma

Ben je een gedreven skydiver en een trouwe klant in onze windtunnel ? Maak gebruik van ons loyaliteitsprogramma speciaal ontworpen om u te belonen. Verdien Miles en profiteer van de vele voordelen van het programma, zoals vliegtijd of items uit onze winkel.

Een programma dat is ontworpen voor Proflyers

U will regelmatig terugkomen om te vliegen in onze windtunnel? Als een trouwe klant verdient u het om te worden beloond! Daarom heeft Airspace Indoor Skydiving een « Vertical Miles » -programma opgezet, ontworpen om gevlogen Miles te cumuleren tijdens elke vliegsessie.

Elke minuut doorgebracht in onze windtunnel is 20 mijl waard.

U kunt uw saldo op elk moment controleren door in te loggen op uw Airspace-account.

Vertical Miles

Aantrekkelijke beloningen

Gecumuleerd kunnen uw Miles snel waarde hebben !

  • 600 Miles geven recht op één minuut vliegtijd
  • Ze kunnen ook worden ingewisseld voor items uit onze winkel

Proflyers welkom

Als een van Europa's meest gerenommeerde windtunnels staat Airspace Indoor Skydiving ook bekend bij Proflyers voor haar hoogwaardige technologie om te trainen. Naast ons Vertical Miles-programma bieden we hen ook een infrastructuur aangepast aan hun behoeften en de mogelijkheid om coaching te boeken met werelds best instructeurs uit ons droomteam.

Bezoek ons nu en ontdek onze Proflyers tarieven !

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.