Onze diensten voor Proflyers

Ontdek de infrastructuur die wordt aangeboden door onze vrije val simulator in Charleroi, België ! Deze tunnel, de hoogste in Europa, is de ideale plek om jouw sport in de beste omstandigheden uit te oefenen. Boek uw vliegtijd op onze website met de coach van uw keuze !

Airspace

De referentie in Europa

Meer dan een sport, is indoor skydiving een passie! Om te oefenen, te verbeteren of gewoon plezier te hebben, kunt u genieten van de vrije val simulator van Airspace Indoor Skydiving. Ideaal gelegen vlakbij Brussels South Charleroi Airport, in de directe omgeving van vele bedrijven en vlakbij diverse hotels, is onze infrastructuur een referentie in Europa :

 • De hoogste windtunnel in Europa : 17 meter
 • Een windtunnel tot 310 km/u
 • Erkende internationale coaches en instructeurs
 • Lage tarieven voor Proflyers (beginners en gevorderden)

Specifieke voorzieningen voor meer comfort

Uw comfort is belangrijk voor ons. Daarom stelt Airspace Indoor Skydiving je een waaier aan diensten ter beschikking :

 • Een loungeruimte :
  Op de eerste verdieping kan je na een sessie in onze loungeruimte met wifi ontspannen. Je kan ook gebruik maken van onze douches en afgesloten kleedkamers.
 • Privé-ruimte :
  Train je met een team ? Onze team rooms zijn de perfecte plek om te debriefen.
 • On-site catering :
  Zin in een hapje en een drankje ? Onze bar / restaurant heeft een divers aanbod aan kleine maaltijden, allen bereid met verse producten.

Boek uw vliegtijd

Wacht niet langer om je volgende training te boeken. Bekijk onze verschillende Proflyers-tarieven en het Vertical Miles Programma waarmee je makkelijk vliegminuten kan opsparen !

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.