First time flyers

Ik heb nog nooit gevlogen

Airspace is een Indoor Skydiving faciliteit waarbij je op een veilige manier een sprong maken, maar dan zonder parachute en zonder vliegtuig!

Een sprong maken in de tunnel biedt hetzelfde gevoel van gewichtsloosheid en adrenaline dat geliefd is door skydivers over de gehele wereld. De snelheid van de lucht over je lichaam zal je ervaren als een onbeschrijfelijke en unieke belevenis.

Vanaf de leeftijd van 4 jaar is iedereen welkom, er is geen ervaring vereist.

1. RESERVEER

Reserveer je tijd online.

Maak een keuze uit een pakket, hoe meer tijd je vliegt, hoe beter de vliegervaring zal zijn. Wij adviseren u om te starten met een Xperience Pack.

2. CHECK-IN

We raden aan om u ten minste één uur op voorhand aan te melden.

3. GEAR UP

Na de training krijgt u van ons de volledige uitrusting (pak, bril, oordopjes en helm). Alle zakken moeten leeg zijn en alle sierraden verwijderd.

Wij adviseren u sportschoenen te dragen voor uw vlucht (geen sandalen, hakken, slippers,...). Schoenen kunnen ter plaatse verkregen worden.

4. TRAINING

Na de inschrijving, volgt er een (uitgebreide) instructie aan de hand van beelden. Een ervaren instructeur zal u alle stappen van uw vlucht in detail uitleggen. Je zal leren welke houding je moet aannemen om in de tunnel te stappen, op welke manier je je kan verplaatsen in de lucht, enz...

Op het moment dat je de tunnel binnentreedt is het niet meer mogelijk te praten. Daar werken we met een gebaren taal. Je instructeur zal je een paar eenvoudige tekens uitleggen die hij zal gebruiken.

5. BOARDING CALL

Tijd om te vliegen!

6. VLIEG

Je instructeur zal je tijdens de vlucht begeleiden, voor de rest hoef jij enkel maar te genieten!

7. DIPLOMA

Na je vlucht krijg je een brevet, dit zal aantonen dat jij hebt gevlogen. Wens je meer te weten te komen over een intensieve vliegcursus? Vraag dan meer inlichtingen aan de receptie of aan je instructeur.

8. ONTSPAN

Rustig nagenieten van de vlucht in de Airspace Indoor Skydiving lounge-bar, met een frisdrank of versnapering en gratis WiFi.

9. VIDEO / FOTO

Reserveer op voorhand je video en foto. Na je vlucht zal je de beelden meekrijgen naar huis, zodat je deze speciale ervaring ten aller tijde kan koesteren.