First time flyers

Ik heb nog nooit gevlogen

Airspace is een Indoor Skydiving faciliteit waarbij je op een veilige manier een sprong kunt doen, maar dan zonder parachute en zonder vliegtuig!

Een sprong maken in de tunnel biedt hetzelfde gevoel van gewichtsloosheid en adrenaline dat geliefd is door skydivers over de gehele wereld. De snelheid van de lucht over je lichaam zal je ervaren als een onbeschrijfelijke en unieke belevenis.

Vanaf de leeftijd van 3 jaar is iedereen welkom, er is geen ervaring vereist.

1. RESERVEER

Reserveer je tijd online.

Maak een keuze uit een package, hoe meer tijd je zult vliegen, hoe meer je het gevoel van vliegen zult ervaren. Wij adviseren u om te starten met een Xperience Pack.

*** Gebruik van alcohol is verboden voor het vliegen ***

*** Personen die ooit een schouder uit te kom hebben gehad, mogen NIET vliegen ***

2. CHECK-IN

We raden aan om u ten minste één uur op voorhand aan te melden.

3. GEAR UP

Na de inschrijving krijgt u van ons de volledige uitrusting (pak, bril, oordopjes en helm). Alle zakken moeten leeg zijn en alle sierraden verwijderd.

Wij adviseren u sportschoenen te dragen voor uw vlucht (geen sandalen, hakken, slippers,...). Schoenen kunnen ter plaatse verkregen worden.

4. TRAINING

Eenmaal je de uitrusting aan hebt, volgt er een (uitgebreide) instructie aan de hand van beelden. Een ervaren flyer zal u alle stappen van uw vlucht in detail uitleggen. Je zal leren welke houding je moet aannemen om in de tunnel te stappen, op welke manier je je kan verplaatsen in de lucht, enz...

Op het moment dat je de tunnel binnentreedt is het niet meer mogelijk te praten. Daar werken we met een gebaren taal. Je instructeur zal je een paar eenvoudige tekens uitleggen die hij zal gebruiken.

5. BOARDING CALL

Tijd om te vliegen!

6. VLIEG

Je instructeur zal je tijdens de vlucht begeleiden, voor de rest hoef jij enkel maar te genieten!

7. DIPLOMA

Na je vlucht krijg je een brevet, dit zal aantonen dat jij hebt gevlogen. Wens je meer te weten te komen over een intensieve vliegcursus? Vraag dan meer inlichtingen aan de receptie of aan je instructeur.

8. ONTSPAN

Rustig nagenieten van de vlucht in de Airspace Indoor Skydiving lounge-bar, met een frisdrank of versnapering en gratis WiFi.

9. VIDEO OR PICTURE

To share your experience be sure to book in advance a video and pictures of your flights.