Cadeaubonnen

Op zoek naar een fantastisch geschenk?

Koop en download uw voucher in een paar klikken.

Geef een cadeau vol emoties en adrenaline aan vrienden of familie!

Iedereen met een leeftijd van 4 tem 99 jaar kan vliegen! Ervaar het unieke gevoel van een vrije val. Ervaar de snelheid tot 310km/uur en maak van ieders droom werkelijkheid: Vliegen!

Er is geen voorkennis of training vereist. Alle formules bevatten een briefing, persoonlijke uitrusting en instructeur.

Na het bestellen van uw voucher zullen wij u uw betalingsbewijs en elektronische cadeaubon per mail opsturen. De op de cadeaubon vermelde code is 1 jaar geldig. De persoon die de voucher krijgt, kan via onze website gemakkelijk de datum van zijn vlucht inplannen.

  • Indien u al weet op welke datum u wenst te vliegen kan u uiteraard onmiddellijk een reservatie uitvoeren via deze link.
  • Ben je op zoek naar een unieke ervaring met vrienden, sportclub of gewoon met de collega’s? Gelieve contact op te nemen met onze eventafdeling: events@airspace.be
  • Vind je geen geschikte formule of heb je een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op: booking@airspace.be.

Een onvergetelijke herinnering! Koop uw foto’s 5€ en video 10€, de dag van uw vlucht aan het onthaal.

(Breng mee: lege 8GB USB)

Cadeaubon Kids Pack | € 49

Een unieke ervaring voor elk kind van 4 jaar tot 12 jaar. Elk kind kan het gevoel van 2 vluchten gelijk aan 2 skydivesprongen vanuit 4.000 meter hoogte in volledige veiligheid ervaren. Inbegrepen technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal, free-fly show door je instructeur na jouw vlucht en een officieel vliegdiploma.

Cadeaubon Discovery | € 59

Een beginnerspakket met twee vluchten gelijk aan 2 skydivesprongen vanuit 4.000 meter hoogte voor 1 persoon. Inbegrepen een technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal, free-fly show door je instructeur na jouw vlucht en een officieel vliegdiploma. Dit is een super ervaring voor diegene op zoek naar een leuke ervaring om cadeau te geven.

Cadeaubon Xperience | € 99

Dit package behoort bij onze favouriten. Een beginnerspakket die je meer vliegtijd geeft dan een discovery pack. Dit pack biedt twee vluchten gelijk aan 4 skydivesprongen vanuit 4.000 meter hoogte (voor 1 persoo)n. Inbegrepen een technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal, free-fly show door de instructeur na en een officieel vliegdiploma. Dit is zonder twijfel een fun, emotieel en vol adrealine geschenk!

Cadeaubon Fly 2gether | € 115

OP zoek naar een geschenk voor 2 personen? Dit pakket is bestemd voor 2 en biedt de mogelijkheid om elk 2 vluchten te doen, iedereen vliegt om beurt. Deze zijn gelijk aan vier skydivesprongen vanuit 4.000 meter hoogte.  Hierbij is inbegrepen een technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal en een free-fly.

Cadeaubon VIP Pack | € 120

Comprenant accueil et visite avec coupe de bulles 2 sauts avec briefing et équipement   Vidéo souvenir (n’oubliez pas une clef USB!!)  Débriefing et remise diplôme Cadeau souvenir  La durée de l’activité est de +/- 1h30.

Cadeaubon Good deal | € 125

Dit is het meest geliefde pakket van de first-time flyers. Drie vluchten gelijk aan vijf skydivesprongen vanuit 4.000 meter hoogte per persoon met een technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal, free-fly show door de instructeur na de vluchten en een officieel vliegdiploma. Dit is zeker een uniekk geschenk gevuld met emoties, een onvergetelijke ervaring.

Cadeaubon Fly with me* | € 135

**Dit pack is speciaal ontworpen voor personen met een beperking/handicap. Het werd ontworpen door Vanessa die zelf een motorische beperking heeft. Het is belangrijk voor deze personen zich 1u30 tot 2u op voorhand aan te melden. Dit omvat alle voorbereidingen : uitrusting (jumpsuit, helm, bril en oordoppen). Samen met de ervaren instructeurs gaan jullie 2 vluchten uitvoeren gelijkwaardig aan 5 sprongen van 4000 m. Er is geen enkel risico, zorg enkel dat jullie in topvorm zijn en een reservatie te maken tijdens de week; op donderdagnamiddag is Vanessa er meestal. Tijdens het week-end is er kans dat dit pack niet kan doorgaan wegens organisatieredenen. Een unieke ervaring en een onvergetelijk gevoel gegarandeert.

Cadeaubon Advanced | € 149

Dis is het ideale geschenk voor diegene op zoek naar een fleuke en onvergelijke ervaring. Dit pakket biedt de mogelijkheid om 3 vluchten te doen, deze zijn gelijk aan 6 skydivesprongen per persoon vanuit 4.000 meter hoogte.  Hierbij is inbegrepen een technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal en een free-fly show door de instructeur en een officieel vliegdiploma.

Cadeaubon FlyLikeaPRo Discovery | € 195

Dit is een uniek geschenk waarbij men alle vliegtechnieken aanleren, de basishouding indoor skydiven, omhoog en naar omlaag vliegen, draaien,..  Deze formule is een super ervaring en een perfecte introductie naar de nieuwe sport! Alles is inbegrepen (voorbereiding, uitrusting, vluchten, brevet) om van deze vluchten een onvergetelijke herinnering te hebben.

Cadeaubon Fly In & Out | € 259

Hebt u ooit gedroomd om een Indoor and outdoor Skydive doop te doen? Zin om een onvergetelijke en unieke sensatie? Na uw indoor ervaring zal uw een vrije val van 40 seconden met een instructeur hebben die je in een wereld van unieke en extreme sensaties zal zetten ( duiken, droppen), aan meer dan 200 km/h. Dit pakket begrijpt 2 vluchten bij Airspace Indoor Skydiving ( de activiteit duurt +-1u30) en een skydive sprong vanuit 4000 m aan de paraclub in Belgie.

Cadeaubon Family Pack | € 280

2 tot 5 personen Dit familliepakket zal jullie de mogelijkheid geven om in totaal 5 vluchten te doen, deze zijn gelijk aan 10 skydivesprongen vanuit 4.000 meter hoogte.  Hierbij krijg je een technical en safety training, persoonlijke instructie, huur van het vliegmateriaal en een free-fly show door je instructeur.  Na je vlucht krijg je een officieel vliegdiploma.

Cadeaubon FlyLikeaPro | € 345

Zin om alleen te leren vliegen? Dit is een intense en unieke ervaring. Gedurende 10 vluchten, gelijk aan 20 skydivepsrongen vanuit 4000m, zullen wij al de basis skills aangeleren. Zich alleen verplaatsen in de lucht, dit zal na deze cursus allemaal mogelijk zijn! Alles is voorzien in deze cursus.