Bedrijfsevenementen

VLIEGEN: DE DROOM VAN IEDEREEN!

TEAM BUILDING – INCENTIVE – CORPORATE EVENT

Nu is het voor mogelijk, voor iedereen! En voor meer fun, kom in groep vliegen!

Airspace Indoor Skydiving heeft een unieke locatie en activiteit voor alle events:

  • Teambuilding
  • Workshop
  • Incentive
  • Family day
  • Product launch
  • Etc.

Kom het gevoel van de vrije val op een veilige wijze ontdekken. Wij wensen U welkom en wij zetten onze infrastructuur op uw beschikking.

Eerst en vooral, natuurlijk, onze vrije val simulator, waar U door de beste instructeurs begeleid zal zijn.

Al het nodige materiaal staat ter uwer beschikking om comfortabel te vliegen.

Dit moment kan U lang herinneren dankzij onze fotos en videos op onze Airspace Indoor Skydiving USB-sticks.

Moet U vlucht sessies en vergadering combineren?

Wij hebben alles voorzien! Op de eerste verdieping is er een geluiddichte vergaderzaal met beamer en flipcharts, voor maximum 50 personen (zelfs meer voor korte meetings). Blijf bereikbaar met onze WIFI. Zo kunt U onmiddellijk de foto’s van uw vlucht publiceren of op dringende emails beantwoorden.

Voor grotere groepen of privé-events kunnen wij de eerste verdieping of het gebouw voor U reserveren. Onze infrastructuur kan geheel of gedeeltelijk geprivatiseerd worden.

Wilt U meer over het technische functioneren van onze simulator weten? Dan kan U een rondleiding in uw package toevoegen. Zo zal U de indrukwekkende machinekamer van onze vlucht simulator ontdekken.

Om van alle deze sensatie’s te bekomen kunnen wij u verschillende mogelijkheden voorstellen qua drank en restauratie. Wij stellen verschillende formula’s van drinks en restauratie voor: aperitief, brunch, lunch, dinner, buffet… Er zal voor ieder smaak en budget een oplossing zijn.

Zin om deze unieke te proberen? Dan wacht niet meer en neem contact met ons voor de organisatie of uw volgend event. Andere bedreven vertrouwden op ons en ze waren niet teleurgesteld: Sibelga, VOO, Deloitte, Stabilo, Pfizer, Insulco, Red Bull, BMW, ING, Euroclear... .

Airspace Indoor Skydiving waarborgt U een gezellig activiteit die zal uw teamleden verbazen en verleiden. Gemakkelijk te benaderen: we zijn dichtbij de autostrade E42 en de luchthaven van Charleroi. En met ons privé parking van 79 plaatsen is uw auto veilig tijdens U fun hebt.

Wij geven U op mate voorstellen naargelang uw behoeften en uw budget. Neem maar contact met ons voor een geindividualiseerde aanbod, we zullen ons aan uw behoeften aanpassen. Let’s fly together!

Contact: Airspace Indoor Skydiving Events

events@airspace.be